Рецепти та статті

Кунжутні бурфі

Кунжутні бурфі  - рецепт зі скарбнички геніальної індійської кухні

Отже, знадобиться наступне:
- Вершкове масло 200 гр.
- Кунжут 100 гр.
- Сухе молоко 100 гр.
- Мед - 50-60 гр

 



Масло розтоплюємо на сковорідці, додаємо кунжут і обсмажуємо його до світло-коричневого кольору на маленькому вогні.

 

 

 

Тепер охолоджуємо до температуридо 35 градусів, додаємо мед та сухе молоко. Ретельно перемішуємо і викладаємо масу у велику прямокутну форму або в силіконові формочки. Ставимо в морозилку на годинку.

 

Дістаємо і насолоджуємо незвичайним та ніжним смаком. Смачного!

 

Джерело та фото http://www.kurkuma.ru/2010/06/blog-post.html

Немає коментарів

Додати коментар
Конструктор сайтів
Nethouse