Рецепти та статті

Лимонні батончики для смачних та зручних перекусів.

Інгредієнти:


1 чашка мигдалю
1 1/ 2 чашки фініків (краще використовувати м'які "делікатесні" - продаються в картонних коробочках по 500 г)
1 столова ложка ванільного екстракту (або покришити свіжої ванільки)
2 столові ложки лимонної цедри (шкірка 1 лимона)
2 столові ложки лимонного соку
1 1/ 4 склянки тертого кокоса (можна спробувати замінити замоченою на годинку в теплій воді жирною кокосовою стружкою)
3 / 4 чайної ложки морської солі



Приготування:


1. Помістіть мигдаль в кухонний комбайн і подрібніть в порошок .
2. Додайте фініки, ваніль, лимонний сік (якщо використовуєте свіжовичавлений, не допускайте попадання кісточок!)та цедру в кухонний комбайн.
3. Ретельно перемішайте і відкладіть в сторону.
4. У великій мисці змішайте кокосовий горіх і сіль.
5. Додайте в миску приготовану горіхово-фінікову масу і вимішуйте чистими руками.
6. Зліпіть батончики бажаної форми та помістіть в морозилку (на годинку)
7. Зберігайте в холодильнику чи в морозилці.


Джерело http://syroedenierecepty.ru/2013/11/limonnye-batonchiki/

Немає коментарів

Додати коментар